07203377330744 644 333
Transport de persoane intre Constanta si Otopeni si retur
Selecteaza limba
Slide
07203377330744 644 333
Transporturi private & intercity shuttle

Acest serviciu este dedicat persoanelor care doresc sa se deplaseze intre localitati indiferent ca este vorba de un transport intern sau extern .

Cele mai multe solicitari le-am avut pentru aeroportul Otopeni cat si pentru anumite locatii din capitala (Bucuresti ).

 

 

Atat Constanta cat si Bucuresti sunt orase cu un potential de business deosebit iar tranzitul intre cele doua orase este foarte mare pentru oamenii de afaceri.

 

Astfel am dezvoltat un serviciu dedicat oamenilor ce doresc sa calatoresca dinspre aeroportul Otopeni spre Constanta si retur in conditii mai exclusiviste. Serviciul de transport individual sau in grupuri foarte mici , va pune la dispozitie o flota auto ce poate satisface pretentiile oricarui om de afaceri. Avem doua tipuri de masini de lux: Volkswagen Passat  bluemotion model 2009 si Mercedes E Class, model 2008 . 2 van-uri Vw Sharan 6+1 si un minibus Mercedes V Class 6+1 .

Pentru cei ce nu sunt foarte pretentiosi dar doresc o masina cu un spatiu foarte mare pentru  bagaje  avem in dotare si un Logan MCV (break ).

pronosticuri pariuri sportive online omnibet pronosticuri pariuri online

 

Preturile sunt extrem de convenabile si sunt negociabile !

Solicitati o cotatie de pret pentru masina pe care o preferati si veti primi raspunsul in cel mai scurt timp sau...sunati la telefoanele companiei  si negociati pretul cu reprezentantul Global Auto Travel . 

 

 

 


flota Global Auto Travel