07203377330744 644 333
FT- Passenger transport between Constanta and Otopeni and return
Select Language
About Us

Transportul dinspre Constanta spre aeroportul Otopeni este principalul nostru serviciu. Desigur oferim acest serviciu de transport si retur din Otopeni spre Constanta. Oferim doua tipuri de servicii focalizate pe acest serviciu: Transport de persoane in comun si transportul de persoane particular. Va asteptam cu un " Drum Bun"

continuare
Services

Principala noastra activitate este reprezentata de serviciile de transport de persoane intre Constana si Otopeni si retur. Toate serviciile sunt de calitate si transportul de persoane spre Otopeni si retur se realizeaza de catre soferi profesionisti pregatiti si in conditii de maxima siguranta.

  • Transporturi private
    Acest serviciu este dedicat persoanelor care doresc sa se deplaseze intre localitati indiferent ca este vorba de un transport intern sau extern . Cele mai multe solicitari le-am avut...
  • Transporturi turistice
    Executam transporturi turistice in tara si strainatate cu toate tipurile de masini din flota noastra indiferent de destinatie . In cazul excursiilor de mai multe zile , pentru soferi ,...
Fleet

 Flota de autoturisme si minibus-uri Global Auto Travel este una la standarde ridicate. Avem in dotare autoturisme VW Passat , Mercedes E Klasse si minibus-uri Mercedes si Vw Caravelle  astfel incat transportul si transferul la aeroportul Otopeni si retur sa se desfasoare in conditii de confort si siguranta maxima.

News
Submit RSS
Scaunul special pentru transportul copiilor în maşină, obligatoriu de la 1 februarie 2015
   "Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare,...
read more
Aeroportul Otopeni: CNAB aloca 3 milioane de euro pentru modernizarea salonului prezidential
  Suma totala a investitiilor alocata de CNAB scade la jumatate în acest an fata de anul trecut,...
read more
S-a lansat website-ul Global Auto Travel
  Am lansat un nou website. Un aspect placut, orientat catre vizitator, acces facil la orice...
read more
Rent Now

You can book a  transfer Constanta - Otopeni booking form. Any reservation or airport transfer will be confirmed by a representative of Global Auto Travel.

Click to Rent