07203377330744 644 333
FT- Passenger transport between Constanta and Otopeni and return
Select Language
About Us

 Transportul de persoane si transferul de persoane la aeroport reprezinta principala noastra preocupare ce a aparut ca o nevoie cotidiana in orasul Constanta si Bucuresti. Vorbim despre doua orase foarte dezvoltate din punct de vedere al comunitatii de afaceri dar si cu o populatie foarte mare. Aeroportul Otopeni este cel mai mare din tara si opereaza zilnic cele mai multe curse interne si mai ales externe din intreaga tara. Global Auto Travel este o companie cu traditie in Constanta si Romania si ofera servicii de calitate si fara cusur tuturor clientilor sai.

 

Compania s-a dezvoltat odata cu cererea din ce in ce mai mare de transport de persoane intre Constanta si Otopeni si in jurul acestei activitati s-au dezvoltat pe parcurs doua servicii: transportul de persoane in comun( MOMENTAN ESTE SUSPENDAT DATORITA PANDEMIEI) si transporturile private pentru cei ce doresc sa calatoreaza in conditii excelente intr-un grup restrans sau singuri. Un lucru care ne caracterizeaza ca si companie este seriozitatea si punctualitatea. Aceste doua caracteristici sunt vitale pentru reusita acestor tipuri de servicii.

pronosticuri vip pariuri omnibet ponturi profesioniste fotbal

 

Personalul nostru este instruit si format numai din soferi profesionisti cu experienta si alaturi de care drumul spre destinatia dorita va fi placut si in conditii de siguranta. Punem accent si pe confortul si comoditatea pasagerilor, de aceea flota noastra este formata din autoturisme Volkswagen si Mercedes.

Transfer de Persoane Constanta - Otopeni

Transferul intre Constanta si aeroportul Otopeni este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem masini  la dispozitia clientilor la orice ora din zi si din noapte.

Rent Now

You can book a  transfer Constanta - Otopeni booking form. Any reservation or airport transfer will be confirmed by a representative of Global Auto Travel.

Click to Rent