07203377330744 644 333
FT- Passenger transport between Constanta and Otopeni and return
Select Language
News
Aeroportul Henri Coanda, nominalizat in elita aeroporturilor,la premiile Routes Europe Awards 2013

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la premiile Routes Europe Awards. Aceste premii reprezinta unele dintre cele mai prestigioase distictii din aviatia mondiala, recunoscând excelenta în serviciile aeroportuare, conform celor mai profesioniste si stricte criterii aplicate de companiile aeriene.

Aeroportul Henri Coanda a fost selectat la categoria aeroporturilor care au înregistrat anul trecut între 4 si 20 de milioane de pasageri, alaturi de aeroporturile din Atena, Dublin, Marsilia, Istanbul si Praga, castigastor fiind desemnat aeroportul Eleftherios Venizelos din Atena. La nivel mondial, în categoria în care a fost nominalizat AIHCB figurează aeroporturi precum San Diego, South West Florida, Tampa – din Statele Unite, Auckland – Noua Zeelandă, KansaiJaponia.

Gala Routes Europe Awardsa avut loc la Budapesta, în data de 13.05.2013, la eveniment participând peste 1.000 de profesionisti din aviatia civila europeana ÅŸi mondiala.

Înca de la înfiintare, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti Si-a asumat misiunea de a dezvolta unul dintre cele performante sisteme aeroportuare europene si de a deveni un model de urmat, la nivel mondial, prin promovarea celor mai înalte standarde în calitatea serviciilor, protejarea resurselor si a mediului, dar si a unui nivel ridicat de responsabilitate sociala.

 

Sursa: www.bucharestairports.ro
Back to news